به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر رسول زرگرپور در مراسم اختتاميه سيزدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي اظهار كرد: در عصر پرشتاب كنوني، كارآفريني و عليالخصوص كارآفريني مبتني بر فناوري و به تبع آن كسب و كارهاي دانشبنيان، موتور رشد اقتصادي محسوب شده و بسياري از كشورها اعم از توسعه يافته و يا در حال توسعه اين موضوع را با جديت دنبال ميكنند.
وي با بيان اينكه بيشك نوآوران، صاحبان فكر و طراحان كسب و كار، سرمايههاي اصلي موضوع فنآفريني هستند، افزود: اين فنآفرينان هستند كه با ايجاد شركتهاي كوچك و متوسط دانشبنيان، سهم قابل توجهي در توسعه صنايع با فناوريهاي برتر و ايجاد اشتغال براي دانشآموختگان دانشگاهي دارند.
استاندار اصفهان با اشاره به اينكه خوشبختانه استان اصفهان از ظرفيتهاي بسيار خوبي در اين حوزه برخوردار است، ادامه داد: اصفهان، دومين استان دانشگاهي كشور با پنج دانشگاه بينالمللي، 150 مركز آموزش عالي و 330 هزار دانشجوي در حال تحصيل است.
وي با بيان اينكه استان اصفهان همواره در حوزه علم و فناوري پيشتاز بوده است، گفت: جشنواره ملي فنآفريني شيخبهايي كه امسال با هفته نكوداشت اصفهان مصادف شده، يكي از چهار جشنواره برتر ملي است و تنها جشنواره ملي است كه خارج از تهران برگزار ميشود.
مقام ارشد استان توسعه فنآفريني، خلاقيت و نوآوري و معرفي فنآفرينان را به عنوان موتور حركت و توسعه اقتصاد دانشبنيان دانست و يادآور شد: ايجاد فضاي تعامل در ميان فعالان عرصههاي مختلف فنآفريني و در نهايت كمك به برقراري ارتباط ايدهپردازان و سرمايهگذاران از اهداف اصلي برگزاري اين جشنواره است و با شعار امسال يعني «اقتصاد مقاومتي: توليد و اشتغال» بسيار همخواني دارد.
وي افزود: براي گذر از اقتصاد منبع محور به اقتصاد دانشمحور بايد زمينه توليد محصولات دانشبنيان از طريق شكلگيري كسب و كارهاي كوچك و متوسط را فراهم كنيم و اين موضوع قطعا به اشتغال پايدار فارغالتحصيلان دانشگاهها كمك خواهد كرد.
زرگرپور با اشاره به اينكه خوشبختانه اين مدل موفق براي شكلگيري كسب و كارهاي دانشبنيان و اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي در اصفهان تجربه شده است، تصريح كرد: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان كه ايدهپرداز مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري در كشور بوده، با قريب به 480 شركت و موسسه دانشبنيان توانسته حدود 6400 نفر را در اين شركتها مشغول به كار كند و پس از گذشت قريب دو دهه از آغاز فعاليت، اكنون از جايگاه برجسته ملي و بينالمللي برخوردار است.
وي اضافه كرد: همه ميهمانان بينالمللي كه از اين شهرك بازديد ميكنند بر قابليتهاي علمي و فناوري جمهوري اسلامي ايران صحه ميگذارند و يقينا حمايت همه نهادهاي ملي و استاني از اين شهرك و شركتهاي دانشبنيان به شكلگيري كريدور علم و فناوري در اصفهان كمك خواهد كرد كه اميدوارم تلاش همگان اعم از مسئولين شهرك، نوآوران و افراد خلاق شاغل در شركتهاي دانشبنيان و همراهي همه ارگانها و نهادها كمك كند كه اين شركتها بتوانند صادرات محصولات دانشبنيان خود را چند برابر كنند.
مراسم اختتاميه سيزدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي عصر روز هشتم ارديبهشتماه با حضور مسئولين ملي و استاني در اصفهان برگزار شد.
تعداد بازدید : ۴۹۱ تاریخ: 1396/02/11
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…